.. maaf yerr my buddyz ..

kepada semua kawan kawan ku terutamanya pada group segar follower teman ku semua .. ampun beribu ampun sembah patik harap di ampun yerr sebab dah lama tak update blog ku ini dan berkunjung menjengah kawan kawan ku yang lain .. akhir akhir ni sangat laa sibuk sampai nak jenguk my facebook pun takdan .. hehehe .. buat masa sekarang kita tersangat laa sibuk konon nye maklum laa nak cari rezeki untuk menyara kehidupan ini .. hahaha .. ayat bukan main ngengade lagi kan .. :) jadi sebab tu laa sekarang dah jarang update blog pasal kita sebab sibuk dan lagi pun takde bahan nak story pasal diri kita ni .. hehehe .. kalo ada masa sikit pun just update dan masuk pic kain tu haaaa .. pada ahli baru group segar follower tu nanti kita akan polow blog korang semua ok .. salam perkenalan dari saya .. :)

10 tintacinta buat Lara E'dayou:

@ deqla manjew said... Reply To This Comment

dear....rindu sama kamuuuu.....kalo x smpt hapdate blog, fb kan ada...kita jumpa di group page GSF k! huhu

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

@@ deqla manjew mish you to dear .. :) insyaallah kta jmpe di GSF ok dear .. :) skrg msa utk crik money money .. :)

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

semoga ALLAH murahkan rezeki kamu dear :) amin~ take care :)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

thanks so much mama @Arina Shamsul :)

Chic Na said... Reply To This Comment

Lara : cik na tak dapat lara punye update la dkt feeds. kenapa ek? sbb tu slalu terlepas komen sini. sorry.. :)

9n0L4 said... Reply To This Comment

masa mencemburui kite. ;)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

xtau nape jd cmtu @Chic Na .. xpe @Chic Na lara x mrh pun .. :)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

btl tu 9n0L4 msa mncemburui kta .. hehehe .. :)

Miss BaNu said... Reply To This Comment

hehehe xpe pelan2..k..

Aine Ainun said... Reply To This Comment

macam lama je x singgah sini...=))
lama x update atau saya yg ketinggalan??
maaf ye=)

salam petang Lara...=))

Template Design By Arina