.. befday gift ..


hari ni befday kita yg ke 2x bersamaan ngan hari yang bermakna kita ni dah tua .. hahaha .. yang ke berapa tu rahsia laa tapi cukup laa yang kita ni dah tua sebenarnye .. pada yang tau tu diam dim je tau .. hehehe .. :) gift jam tu ialah pemberian dari stepmother kita .. baik tak stepmother kita tu ? .. ecehhh. ! .mentang dia bagi gift jam tu terus je cakap baik eik .. hahaha .. takde laa stepmother kita tu memang baik laa hihihi .. :p mentang dia tau jam kita dah rosak tu yang dia bagi gift jam tu kot kan .. sebenar nye jam kita tak rosak pun cuma batery dia je dah habis lagipun kita tak sempat nak hantar kedai belikan batery jam kita yang lama tu .. tengok tengok stepmother dah bagi jam baru pagi tadi sempena befday kita .. ape pun thanks so much my dear stepmother .. :)

19 tintacinta buat Lara E'dayou:

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Hepi besday. May Allah bless your life n happy always
^_^

Yana Libra said... Reply To This Comment

wah, cantik~~ :)

9n0L4 said... Reply To This Comment

santeknyeeeeee. suke jam petak. ;)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

thanks so much Si Matatajam .. :)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

cntik yerr Yana Libra .. :)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

first time pkai jam petak tau 9n0L4 .. hehehe ..

Chic Na said... Reply To This Comment

cantik nya. pandai stepmom lara pilih kan. :)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

@Chic Na a'ah pndai dia plih .. hehehe

Cik Fie said... Reply To This Comment

Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :Dhttp://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/peserta-random-giveaway-by-cik-fie_26.html

~Sweet Honesty~ said... Reply To This Comment

alamak..ni blog baru edayou ke?? selama ne sweety listkn topup bizz tu je...huhuhu..dah masuk list dh yg ne..

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

ok xpe it's ok ~Sweet Honesty~ .. :)

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

alamak..saya terlewat wish ke dear..huhuhu..


happy belated birthday lalink..ngee...

semoga Allah panjangkan umur dan murahkan rezeki kamu :) dan..cepat2 ketemu jodoh :)

cantik jam tu :)

wan nurul hezrina said... Reply To This Comment

hepi buffday..sorry lmbt reply msg..nurul tak sihaT.huhu..bestnyer ada stepmother yg baik haTI

9n0L4 said... Reply To This Comment

hehe. ye keeee. comel kan tgn kalau pakai jam petak. ;)

Solehah Shamsuddin said... Reply To This Comment

cantiknye jam tu.solehah pn pnh dpt jam tangan masa hari jadi :)

Cinta Misteri said... Reply To This Comment

Happy Birthday Dior... semoga sentiasa berada di bawah lindungan Nya (cantik jam)

Liza Razak said... Reply To This Comment

baiknye stepmother awak..beruntung awak :)

LYAfrina said... Reply To This Comment

happy belated birth dear.. may allah bless u..amin

salam pkenalan drp ahli baru GSF

Rohani Hashim said... Reply To This Comment

waaa sronoknya dpt hadiah jam.hehehe akak nya besday thn ni xdpt lg hadiah ;)

Template Design By Arina