.. macam macam ..


hurm. ! .org kata pkai line lagi save dari prepaid ..tapi korang mesti terperanjat dengan ape yangg bakal aku citekan ni .. top pup RM1O tapi boleh tahan sampai satu bulan tak kira laa kalau korg brgayut brape lama skalipun,hantar brape juta sms skalipun ..
mungkin rezeki aku ari tu .. pegi laa jumpa makcik bau2 bacang ngan aku .. dia ajar camne nak crossing account .. coz dia keje kat bahagian system developmenttTelecom .. kekadag aku tolong gak memenber terdekat topup .. tapi ambik untung sikit aar .. Ok, secara simplenya aku terangkan kat korang .. tapi INGAT JANGAN BUAT LEBIH DARI TIGA KALI untuk satu nombor .. coz system akan auto detect dan batalkan nombor korang .. timing nya .. korang boleh topup pertengahan ujung bulan between 25hb keatas dalam kul 3am keats .. coz dalam tempoh ni system akan di selenggara .. so ada loopholes .. kene try dan error ..
1) beli topup RM 10 .. gesek dan ready ..
2) korang type < ** REC 10 > , then send to 09901
3) tunggu reply, kat skrin akn kuar satu serial number 6 digit, korang salin tau ..
4) pastu korg type < ** REC 10> msuk kan 6 digit td, send 09902
5) pastu diorang akan reply "insert ur topup num", so korang type 14 digit topup number yg korang beli cntohnya;
send to 09903
6) tak lama pastu diorang akan reply;

"ingat ni company opah kau yg punya? msuk toilet pun kene byr 20sen, ni kau nk topup 10 hengget nk pkai seumur idup plak!! bnyk cantik muka kau"

"opss. ! .jangan marah haaaaaa .. kita bergurau saje .. hehehehe .. :)"

8 tintacinta buat Lara E'dayou:

Dieyna said... Reply To This Comment

HAHA.. MNE ADE JIMAT DAH SKANG NI MHL BLAKE

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

tau xpe .. gimik tu ayu copy kat bbm je sbnrnya .. hehehe ..

Aine Ainun said... Reply To This Comment

Haha! Tipah tertipu

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

dulu pun kan kta wakenabeb gak tau .. hehehe ..

Cik Aini Lavender's said... Reply To This Comment

hahaha...rugi baca smp abis kan dh tekena=p

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

jgn mrh haaa .. hehehe .. :p

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

hhehehe..pernah gak kena sebelum ni,siap baca ulang2 last2 ending..hahaha.terkena..sapa suru ikut kata hati syaiton kan?hihi

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

tau xpe .. dlu ayu pun t'kena gak sbb konon nk try lerr tuu .. hehehe ,,

Template Design By Arina