.. group segar follower..

1. Bunga Hati Mama
2. Atopupbiz Reload
3. Miss Banu
4. Aine Ainun
5. Dieyna
6. Yana Libra
7. Deqla Manjew
8. 9nol4
9. MS Velentine
1O. Cik Nur
11. Chic Na
12. LelaMaisara
13. Etuza
14. Sweet Honesty
15. Ayuni
16. Misya Mialen
17. Cik Aini Lavender
18. Solehah Shamsuddin
19. Cendol
2O. Dya Bunga
21. Mzhany
22. M@W@R Q@SeH
23. CIK PENGUIN_SOLEHAH
24. KAYYANA
25. ZAMANI
26. IZAN MAMA MIA
27. SI MATATAJAM
28. KARUKOD JAGAU'S
29. MASHA MEISTERS
3O. WAN NURUL HEZRINA


dah follow pada semua yang tersenarai kat atas ni .. kalo kita nak join group ni boleh tak eik .. hehehe .. banner kat atas tu untuk ke blog bunga hati mama .. untuk info tentang group ni boleh ushar-ushar kat blog bunga hati mama ok .. pada yang sudi di alu-alu kan follow blog kita ni .. hehehe ..

18 tintacinta buat Lara E'dayou:

Cik Rose Cute said... Reply To This Comment

follow sini dan like...page.

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

thanks cik rose .. :)

@ deqla manjew said... Reply To This Comment

eh..nama kita ada la...camne bole ade eh? hahaha...thx syg.... :)

Solehah Shamsuddin said... Reply To This Comment

hye ayu.wah cantiknye blog dy.hehe BTW I datang sini melepaskan rindu mendatang utk BW ke blog2.Ayu,jom visit sy pula. =)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

dah group msti laa ada deqlq .. hehehe ..

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

solehah msti laa cntik sbb kena ngn penangan mama arina .. hihihi .. :p

etuza said... Reply To This Comment

Asalam...
Pesona blog no 12..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
klik sekarang ya ada ole2

etuza said... Reply To This Comment

Lara E..kena tag satu blog teman2 lepas membuat pilihan no meja ya dek..jemput tag..ya

mzhany said... Reply To This Comment

Lara, lepas ni hany komen kat sini eh utk group follower segar tuh, coz for me hany suke komen di blog personal compare to biz blog

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

ok dear .. sbb tu ayu create blk blog personal ni .. :)

Chic Na said... Reply To This Comment

hai lara. suka la lepak sini. sweet je rasa. tuan umahnya pun sweet. :)

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

aaawww. ! .jgn laa begitu .. malu kta tau .. hehehe .. :p

Misya Mialen said... Reply To This Comment

oh, sy suka second blog ni.;D tq utk link saya yea;D

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

ok .. :)

Misya Mialen said... Reply To This Comment

hai lara: mcmni nak buat comment approval tu:
Klik, dashbord> setting> comment> pergi ke bahagian comment moderation kat bawah, scrol je> tick 'ALWAYS'> save. Dah siap, nanti semua komen orang kat dalam blog lara akan disimpan dlu utk lara cek sebelum approve yea.;D

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

thanks sis .. :)

Cik Aini Lavender's said... Reply To This Comment

hai lara...
welcome to the club..hehehe

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

dah lama welcome aini .. hihihi .. :)

Template Design By Arina