.. blogger b'wajah baru ..

blogger home dah b'tukar wajah baru .. pening kepala kita tengok home blogger dah b'wajah baru .. t'kial kial kita nak cari new posting untuk post entry baru tau .. blogger jahattttt .. :(

5 tintacinta buat Lara E'dayou:

9n0L4 said... Reply To This Comment

boleh je tukar pade yg lame balik. ;)

mzhany said... Reply To This Comment

nak buat cmne kang, huhu benda free, so kite trima jer lah apa yg dia buat...xpe, lama lama okaylah tu, akan biasa la, mula2 ni mmg la susah sikit...

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

@9n0L4 cmne nk tkr pd yg lama blk ? ..

//syahfiQa said... Reply To This Comment

@Lara E'dayou . pegi je link ni lau nak tukar dashboard seperti asal. http://www.lyssasecret.com/2012/01/tutorial-cara-menukar-dashboard-baru-ke.html . :)

9n0L4 said... Reply To This Comment

okey. dah ade org tlg bagitau tu. ;)

Template Design By Arina