sesuatu yg baru...

buat blog baru .. blog lama dah bersepah dan serabut kepala tengok .. hahaha .. blog baru so akan di mekap kan ngn wajah baru gak tau .. designer mekap blog kita akan di mekap ngn seorang mekap gurl yang beautifool person tau .. tengok laa ingat nak aktif blog balik sebab dah lama kita tinggal dunia blog ni tau .. hehehe .. :p dulu takde mood nak berblog sebab blog bersepah dan serabut sangat .. ok laa sambung lain tahun kita story morry lagi eik .. babye .. :p

8 tintacinta buat Lara E'dayou:

Aine Ainun said... Reply To This Comment

Wah...sweet pink...
Chanteksss

~Sweet Honesty~ said... Reply To This Comment

eee...jelessss

Ayuni said... Reply To This Comment

bestnye dpt template cantik....

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

huhuhu..terima kasih dear atas penghargaan dan entri itu.oh,tidak lupa juga denga puji2an tersebut..huhu.bagi saya tidaklah secantik mana pun berbanding dengan nilai keikhlasan dalam persahabatan kan?huhu.


terima kasih sekali lagi daling..muah!hahaha.

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

o ya yu,jangan lupa buang la word verification ni ye..menyukarkan kaki2 komen tu je,hihihi.ramai yag tak suka dengan bendala ni.

bagi pendapat saya je,ngeeee..btw kalau ayu suka terus kan...:)

@ deqla manjew said... Reply To This Comment

comeyyyyyyyyyyyy....pink kaler... i like....jelesnyeeeeeee.... hihi

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

ada lg ke word verification nye rina ? .. sbb ayu dah off kn kat bhgiaan word verification td ..

Lara E'dayou said... Reply To This Comment

pink kn mmg sinonim ngn ppuan deqla .. hehehe ..

Template Design By Arina